У Надвірній завершився Міжнародний турнір з боротьби дзюдо

У змаганнях брали участь юнаки та дівчата 1991-1993 та 1994-1996 року народження з Грузії, Узбекистану, Молдови, Києва, Львова, Чернівців, Хмельницька, Луцька, Тернополя, Кам’янець-Подільська та команди з Івано-Франківської області.

Близько 200 чоловік демонстрували свою майстерність та спортивну підготовку.

Змагання проводились за підтримки Національного олімпійського комітету України.

Хоч боротьба була досить напруженою та запеклою, все ж таки вдалося визначити переможців та призерів турніру. Нагороди вручали олімпійський призер Роман Гонтюк та начальник Управління розвитку національного олімпійського руху НОК України Мирослав Грабовецький. Цінними подарунками за розвиток дзюдо були також відзначені тренер Романа Гонтюка – Євген Бондарук, директор СДЮШОР Роман Теребушка, голова Надвірнянської РДА Ігор Писклинця та інші.

Пам’ятним моментом заходу стали показові сутички зі спортсменами переможцями турніру срібного призера Олімпійських ігор Романа Гонтюка, який наглядно продемонстрував своє уміння проводити різні прийоми, що визвало величезне задоволення всіх присутніх.

Жодна команда не залишилася без нагород. З радістю та впевненістю, що зможуть підкорити олімпійські висоти, юні спортсмени поверталися у рідні домівки, щоб вже на наступний рік стати новими чемпіонами Міжнародного турніру з боротьби дзюдо.
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини