Ющенко відновить національні символи на Говерлі

Президент України Віктор Ющенко в суботу, 10 листопада, відвідає Івано-Франківську область, де візьме участь в урочистій церемонії зі встановлення на горі Говерла національних символів України.

У цей же день Ющенко відвідає з робочою поїздкою Херсонську область. Під час поїздки Президент візьме участь в акції Озеленення країни - спадщина для майбутніх поколінь.

Також, за словами голови Херсонської обласної ОДА Бориса Силенкова під час прес-конференції в Херсоні, Президент заслухає звіт представників держструктур, відповідальних за подолання наслідків серпневих лісових пожеж у лісах області.

"Президент хоче особисто перевірити, як проходить відновлення лісів у Херсонській області. Президент бачив ці ліси у вогні. Зараз він хоче на власні очі побачити, як на місці пожарищ висаджують нові дерева", - наголосив Силенков.

Акція Озеленення країни - спадщина для майбутніх поколінь передбачає масову посадку дерев на місцях уже розчищених пожарищ і цілини. Акція пройде по всьому лісництву області, а Президент візьме участь у посадці лісу в Цюрупинському лісництві.

old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини