У КОСТЕНКА СКАЗАЛИ, ЩО НАСАЛИК ВЛАШТУВАВ УНП АНТИПІАР

Таке формулювання зафіксовано в Ухвалі Центрального проводу [hh]http://malakava.com.ua/search.php?searchtext=%F3%ED%EF[h]УНП[/h] «Про виконання партійних рішень щодо формату участі в виборчій кампанії».

Ухвалу прийнято членами Центрального проводу УНП за підсумками заслуханої інформації голови УНП [hh]http://malakava.com.ua/search.php?searchtext=%EA%EE%F1%F2%E5%ED%EA%EE[h]Юрія КОСТЕНКА[/h] про виконання рішень партії щодо участі в позачергових виборах та звіт керівника Центрального виборчого штабу «Правиці» Ярослава Джоджика про хід та підсумки виборчої кампанії УНП в складі виборчого блоку «Наша Україна – Народна самооборона».

«У партії були жорсткі дискусії щодо формату участі УНП у виборах, зокрема щодо участі в блоці «Наша Україна – Народна самооборона». До найбільш активних опонентів цієї ідеї належали [hh]http://malakava.com.ua/search.php?searchtext=%ED%E0%F1%E0%EB%E8%EA[h]Ігор Насалик[/h] та Василь Червоній. Однак після того, як з’їзд ухвалив рішення, дискусії припиняються і рішення треба виконувати. Це стосується і тих, хто з ним не згоден», - зазначив Юрій Костенко.

Нагадаємо. 2 серпня 2007 р. з’їзд УНП ухвалив рішення про похід Української народної партії на позачергові парламентські вибори у складі блоку «Наша Україна – Народна самооборона". За чутками, не включення до передвиборчого списку НУ-НСу Василя Червонія було однією з вимог [hh]http://malakava.com.ua/search.php?searchtext=%EB%F3%F6%E5%ED%EA%EE[h]Юрія Луценка,[/h] передумовою до вступу "Народної Самооборони" в блок з "Нашою Україною".
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини