ЗАТВЕРДЖЕНО ЛІЦЕНЗІЙНІ УМОВИ ПРОВАДЖЕННЯ ТУРОПЕРАТОРСЬКОЇ ТА ТУРАГЕНТСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ

Ліцензійні умови розроблені відповідно до статей 6, 8 Закону України “Про ліцензування певних видів господарської діяльності”, ст. 17 Закону України “Про туризм”, спрямовані на дотримання принципів державної політики у сфері ліцензування, нормативне врегулювання діяльності органів ліцензування, захисту прав та інтересів держави в галузі туризму, споживачів туристичних послуг, а також впорядкування діяльності, що здійснюється туроператорами та турагентами.

Ліцензійні умови є обов’язковими для виконання суб’єктами господарювання незалежно від організаційно-правових форм та форм власності, які провадять туроператорську та турагентську діяльність і отримали відповідну ліцензію.

Порушення положень Ліцензійних умов з боку туроператорів та турагентів тягне за собою застосування органом ліцензування санкцій, передбачених статтями 20, 21 Закону України “Про ліцензування певних видів господарської діяльності”, а саме, - анулювання відповідної ліцензії або видача розпорядження про усунення порушень ліцензійних умов.

Інформуємо також, що Ліцензійні умови провадження господарської діяльності з організації іноземного, внутрішнього, зарубіжного туризму, екскурсійної діяльності (спільний наказ Держпідприємництва і Держкоммолодьспорттуризму від 17.01.2001 №7/62, зареєстрований у Мін’юсті 05.02.2001 за №103/5294) втратили чинність.

Як повідомляла IA MALAKAVA, днями відбувся [hh]http://malakava.com.ua/showarticle.php?id=4393&id_cat=6[h]круглий стіл[/h] на предмет створення конкурентоспроможного туристичного продукту України, покращення якості життя населення через впровадження Стратегії сталого розвитку туризму і курортів в Україні.
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини