СЕНСАЦІЯ! ПРОВЕДЕНО ПЕРШУ СПАРТАКІАДУ ЗДОРОВ´Я СЕРЕД ЗАСУДЖЕНИХ

Про це репортерові MALAKAVA повідомили у прес-службі ІФ ОДА.

На урочистому відкриті учасників привітали: заступник начальника головного управління у справах молоді та спорту облдержадміністрації , начальник управління фізичної культури і спорту Любомир Пасічняк, заступник начальника управління Державного Департаменту України з питань виконання покарань, підполковник внутрішньої служби Василь Бурак, начальник Коломийської виправної колонії №41, підполковник внутрішньої служби Василь Совтус.

Турнір організувало обласне управління молоді та спорту. У змаганнях взяли участь 135 в’язнів у 16-ти командах.

За словами начальника обласного управління спорту Любомира Пасічника, перед стартом турніру його учасники поводилися пасивно. Проте відчувши азарт волейболу, і дізнавшись що призові місця впливатимуть на можливість дострокового звільнення з колонії, просили організаторів частіше приїжджати до них зі змаганнями.

Спортивні чиновники мають намір провести схожий турнір і серед засуджених жінок, що відбувають покарання на Прикарпатті.

Всі учасники отримали пам’ятні футболки, а команди переможці та призери нагородженні грамотами та цінними призами головного управління у справах молоді та спорту облдержадміністрації.
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини