ПАЛІЙЧУК ВИЗНАЧИВСЯ ІЗ КОМАНДОЮ ЗАСТУПНИКІВ

На посаду першого заступника новий губернатор запросив Юрія Бодоряка (р.н. 1964), який і до цього часу працював першим замом Миколи Палійчука, коли той очолював яремчанську міську раду. Юрій Бодоряк – член Народного Союзу «Наша Україна».

Питаннями промислової політики в команді Миколи Палійчука замість [hh]http://www.malakava.com.ua/search.php?searchtext=%C1%CE%D0%CE%C2%C8%D7[h]Богдана Боровича[/h] завідуватиме Тарас Парфан (р. н. 1968), який для цього готовий покинути крісло голови Богородчанської РДА. Т. Парфан – член НСНУ, в 2004 році очолював богородчанський районний виборчий штаб Віктора Ющенка.

За гуманітарний сектор відповідатиме Василь Гладій (р.н. 1972), на сьогодні голова Снятинської районної ради, заступник голови районної організації ВО „Батьківщина”.

Заступником губернатора, керівником апарату ОДА стане Олег Коржак (р.н. 1971), який на разі очолює відділ систем управління якістю та інформаційних технологій ДП „Івано-Франківськстандартметрологія”. На дострокових виборах член НСНУ Олег Коржак керував Івано-Франківським міським виборчим штабом Блоку НУНС.

Швидше за все свої посади збережуть за нового голови ОДА позапартійні заступник з економічних Володимир Шкварилюк і заступник з питань сільського господарства [hh]http://www.malakava.com.ua/search.php?searchtext=%C1%D0%D3%D1[h]Василь Брус.[/h] Останній в 2006 році пройшов до обласної ради під № 2 у списку БЮТ.

Як висловився Микола Палійчук, «ці прізвища абсолютно спростовують нав’язливі чутки про можливий прихід в обласну владу представників підприємств з орбіти ФПГ Приват». «Однією з моїх умов при призначенні на посаду було право самостійно формувати команду, – сказав Микола Палійчук. – З такою командою я готовий працювати».

Запропонованим кандидатурам ще належить пройти співбесіди в Секретаріаті Президента та кабміні.

Нагадаємо, що перший заступник голови облдержадміністрації призначається за погодженням з прем’єр-міністром, а звичайні заступники – після погодження з відповідними віце-прем’єрами. Отож найімовірніше, новій команді доведеться зачекати з переселенням в кабінети адміністрації до створення «демократичної коаліції» й зміни уряду.

old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини