У КАРОЛЬ ЗАЖУВАЛО ФОНОГРАМУ НА "СРІБНОМУ ЯБЛУЦІ"

Цього разу нагороджували відомі сімейні пари за те, що вони терплять одне одного енну кількість років і разом досягають успіхів у кар’єрі.

Вечір у Жовтневому палаці вкотре підтвердив, що в Україні премій стає все більше, а зірок - все менше. З дванадцяти пар-номінантів на премію "Срібне яблуко" до концертної зали дошкандибало лише шість повних і дві "половинки".

Хоча акція і справді передбачала запис телеверсії концерту, що вимагає у першу чергу ідеальної картинки, все ж на обличчях присутніх читалося розчарування. Це й не дивно. Поряд з номінантами та високими гостями сиділи прості люди, які купували квитки з надією послухати зірок наживо.

Найбільше від фонограми постраждала Тіна Кароль. Саме під час виступу співачки "фанєру", за законом підлості, зажувало. Вийшло досить кумедно. Тіна кілька разів заспівала "Люблю его, его, его", потім відвернулася, засміялася, а потім... Зал вибухнув від сміху і оплесків.

Щоправда, Тіна гідно вийшла з незручного становища. На її обличчі відобразилася вся буря емоцій, яка, мабуть, у ту мить вирувала всередині, і яку вона пообіцяла вилити на звукорежесера.

Проте за кілька секунд співачка зізналася: "З дитинства ненавиджу співати під фонограму", а потім сказала, що не піде зі сцени, поки не потішить присутніх своїм живим співом.

В результаті Кароль виконала один куплет з мелодійної пісні "Ой, верше, мій, верше", після чого зал аплодував стоячи.

Нагадаємо, Тіна Кароль народилася 25 січня 1985 року в Магаданській області. Ніхто з членів сім´ї не мав відношення до музики, батько і мати співачки за освітою інженери, старший брат Стас став юристом. У шестирічному віці Тіна Кароль з сім´єю переїхала на Україну до Івано-Франківська. Після закінчення школи співачка переїхала до Києва, і стала професійно займатися музикою.
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини