У Надвірній цілий день тримали відкритими двері для школярів

Профорієнтаційна робота з молоддю є одним з пріоритетних напрямків роботи Івано-Франківської обласної служби зайнятості. Головною метою проведення профорієнтаційних заходів з школярами та їх батьками є допомога учням загальноосвітніх шкіл правильно вибрати професію відповідно до рис характеру, схильності до певного типу професій, знань, умінь та навичок, враховуючи потреби місцевого ринку праці.

Під час проведення Дня відкритих дверей спеціалісти Надвірнянського районного центру зайнятості поінформували школярів про послуги державної служби зайнятості, стан місцевого ринку праці, ознайомили з світом професій, можливістю навчання за направленням центру зайнятості на професії, які користуються підвищеним попитом на місцевому ринку праці.

Школярів ознайомлено з барометром професій, папками з описом професій, переліком навчальних закладів області та району в профінформаційному секторі, учасники заходу пройшли профдіагностичне обстеження із застосуванням комп’ютерних тестових методик. В заході взяли участь 28 школярів.
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини