ШЛЕМКО І ШКУТЯК ОТРИМАЮТЬ ДУЛЮ ВІД АНУШКЕВИЧУСА?

Стосовно сесії і питання нового складу виконавчого комітету. Хочу сказати, якщо ми розглядатимемо дане питання як компроміс, і візьмемо його у 100 відсотковому співвідношенні – то я, як міський голова, зробив 80 відсотків кроків на зустріч в плані компромісу. Я погодився ввести 4 членів «Нашої України», включаючи першого заступника та заступника з економічних питань. Але я не погоджусь коли мені подають на 2 місця у виконкомі на громадських засадах лише 2 кандидатури. Таким чином, позбавляючи мене права вибору. Я попросив подати до шести кандидатур, однак подання так і не були зроблені.

Що стосується квот: я не погоджуюсь з арифметикою, яку представила фракція БЮТ і підтримала «Наша Україна». Відповідно до чинного законодавства міська рада це депутати і міський голова. І якщо говорити про результати виборів то фракція БЮТ і «Наша Україна» набрали разом 60 тисяч голосів. Таку ж кількість голосів набрав міський голова. Тому якщо і не брати до уваги фракцію УНП, яка набрала 21 тисячу голосів, то стає зрозумілим , що пропозиція БЮТ 3 особи (до речі без вказаних прізвищ) і 4 особи від «Нашої України» не є прийнятними оскільки від УНП та міського голови залишається лише 5 осіб.

Хотів би нагадати всім, що попри галас навколо політично відповідального виконавчого комітету я розглядаю цей орган, як робочий орган управління господаркою міста. Тому для мене важливо, щоб у виконавчому комітеті працювали в першу чергу ефективні менеджери, а в другу чергу політики.

А щодо відповідальності, хотів би нагади деяким своїм опонентам, що основну відповідальність за все, що відбувається у місті лежить на міському голові. Тому, враховуючи вище викладене, я закликаю лідерів політичних сил представлених у міській раді відкинути власні амбіції та політичні інтереси і зробити зі своєї сторони крок назустріч міському голові і почати конструктивну роботу міської ради. І саме такий крок може стати свідченням того, що у міську раду вони прийшли працювати заради громади міста, а не заради власного піару і власних інтересів.
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини