Двоє малолітніх дітей загинуло під час пожежі у Снятині

За лічені хвилини бійці МНС прибули до місця виклику. На жаль, рятувальникам про пожежу повідомили надто пізно. Вогонь уже встиг знищити покрівлю помешкання, частково стіни, перекриття житлових кімнат та речі домашнього вжитку. Та найжахливіше те, що ненаситне полум’я забрало життя дітей. Під час гасіння пожежі снятинські рятувальники виявили на місці трагедії тіла двох загиблих малюків: 4-річної Каті та 1-річної Анни.

Як з’ясувалося на місці події, на момент виникнення пожежі в помешканні були на деякий час залишені без нагляду дорослих троє малолітніх дітей: п’ятирічний Леонід, чотирирічна Катя та однорічна Анна. Того дня батьки пішли на роботу, а найстарший 8-річний Сашко – до школи. Приглянути за малечею попросили 30-річного сусіда. До речі, чоловік уже неодноразово наглядав за дітьми. Коли він увійшов до хати, діти гралися. Сусід трохи побув з малюками, а потім у справах побіг додому. Чоловік спокійно залишив дітей самих, навіть двері не замикав, бо знав що швидко повернеться. Але для біди багато не треба – через якийсь час чоловік побачив, як до нього біжить п’ятирічний Леонід. Переляканий хлопчик ледь пояснив, що сталося. Чоловік одразу кинувся бігти до хати. Побачивши, що з вікон помешкання вирує вогонь, він спробував зайти всередину з непалаючої сторони будинку, але й тут шлях йому перегородило полум’я. Спроби врятувати дівчаток були марними...

Зараз за даним фактом ведеться дізнання. Причина пожежі встановлюється.

Як повідомляла IA MALAKAVA, з початку цього року на Івано-Франківщині виникло вже 865 пожеж, на яких загинуло 70 осіб, з них 4 дітей.
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини