Івано-Франківська ОДА не додала легкій атлетиці 44 тисячі гривень

За його словами, учасниками минулих Олімпійських ігор були 5 легкоатлетів і 1 параолімпієць з міста Івано-Франківська. Проте, мовляв, «якщо керівництво головного управління у справах молоді та спорту Івано-Франківської облдержадміністрації і надалі не фінансуватиме легку атлетику належним чином, на наступні Олімпійські ігри поїдуть, в кращому випадку, 2 спортсмени».

Водночас, в комітеті фізичної культури і спорту виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради готують письмове звернення до заступника начальника управління у справах молоді та спорту ОДА Любомира Пасічника, з вимогою офіційно спростувати розповсюджену ним у місцевих ЗМІ інформацію про начебто зволікання з виконанням постанови Кабміну щодо створення центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» в місті Івано-Франківську.

«Івано-Франківський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» уже давним-давно успішно діє: організовує різноманітні турніри, спортивні акції, як цього і вимагає постанова Кабінету Міністрів», – запевнив журналістів Віталій Матешко. – Дивно, що наше обласне управління цього не хоче бачити».
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини