Путіну написали листа про Говерлу

Текст листа подаємо цілком.

"Шановний Володимире Володимировичу!

Львівська Крайова Організація „Молодий Народний Рух” висловлює своє обурення з приводу акту вандалізму, вчиненого російською політичною організацією „Євразійський союз молоді” над українськими державними та релігійними символами, що був скоєний активістами згаданої організації на горі Говерла Івано-Франківської області і розміщенням фото та відеоматеріалів скоєного в Інтернет-мережі на сайті організації 18 жовтня 2007 року.

Російська політична організація „Євразійський союз молоді” від початку свого існування активно позиціонує себе як пропрезидентська сила.

Цей злочин проти державної символіки української держави підлягає однозначному осуду, як такий, що не сприяє добросусідським відносинам між Україною та Російською Федерацією.

Ми, як представники молодіжного середовища Львівщини, вважаємо, що усі винні у скоєнні даного злочину, повинні понести покарання згідно чинних норм Кримінального Кодексу України та Кримінального Кодексу РФ.

Наполягаємо, щоб представники влади та правоохоронних органів Російської Федерації висловили свою офіційну позицію з приводу зазначеного акту наруги над українськими державними та релігійними символами.

Сподіваємось, що задекларований Вами курс на добросусідські відносини між Російською Федерацією та Україною в усіх сферах політичного, економічного, культурного життя унеможливить в подальшому прояви будь-якого екстремізму як з боку російських політичних організацій, так і окремих осіб.

З повагою, голова ЛКО МНР Валерій Веремчук".
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини