ОУН готова ініціювати загальноміський референдум про дострокове припинення повноважень міської ради


Жодних обговорень чи громадських слухань, щодо кандидатур нових членів міськвиконкому ніхто не проводив, їх висувають кулуарно, не рахуючись з громадською думкою. Свідченням цього є подання від НСНУ до складу міськвиконкому скандально відомого депутат міської ради попереднього скликання Михайла Горчака. Останнього пов ’ язують з незаконною приватизацією готелю «Київ», низкою інших оборудок про що неодноразово свого часу писала місцева преса. До речі, виборці мікрорайону Опришівці, де був обраний Михайло Горчак до міської ради попереднього скликання, відкликали його з депутатства. Чи така особа додасть авторитету міській владі, яку хочуть сформувати партії представлені в міськраді?

ОУН виступає проти того, щоб міського голову Віктора Анушкевичуса, всенародно обраного громадою хочуть позбавити влади в Івано-Франківську. ОУН виступає проти відставки першого заступника міського голови Володимира Швадчака з посади, яку він займає, а звинувачення висунуті йому БЮТом вважаємо найманими і сфабрикованими.

Закликаємо мера міста Віктора Анушкевичуса скликати круглий стіл за участю всіх зареєстрованих і активнодіючих в обласному центрі політичних партій і громадських організацій (а не тільки тих, які представлені в міськраді) та обговорити кандидатури нових членів міськвиконкому.

Нагадуємо, що за політичні партії, які в наслідок виборів 2006 року не пройшли до міської ради проголосувало сумарно понад 20% виборців.

ОУН готова ініціювати загальноміський референдум про дострокове припинення повноважень міської ради 5-го демократичного скликання, а також акції протесту проти узурпації влади в Івано-Франківську невеликою купкою партійних вождів та їх спонсорів, місцевих олігархів!
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини