Наступного тижня до України приїде комісія УЄФА перевіряти підготовку до ЄВРО-2012

Відтак все, що українські чиновники не зробили за півроку від дня оголошення чергового господаря футбольного чемпіонату, треба буде встигнути за 5 днів.

Президент Віктор Ющенко доручив до наступного тижня завершити створення структур, апаратів та Національного агентства для безпосередньої роботи над організацією чемпіонату.

Тиждень Президент дав на вирішення спірних земельних та майнових питань, зокрема тих, що стосуються реконструкції львівського аеропорту та новобудови біля столичного НСК "Олімпійський".

Спортивна інфраструктура, за словами Ющенка, має бути розбудована максимум за 2 роки, якщо не встигнемо до 2009 року проведення фіналу чемпіонату Євро-2012 стане неможливим, а це суттєво вдарить по авторитету України.

Звертаючись до прем´єра Януковича, який також прийшов на координаційну раду щодо Євро-2012, Президент висловив побажання, щоб відповідна державна програма була серед законопроектів, які нова Верховна Рада ухвалить в перші дні своєї роботи.

Як інформувала IA MALAKAVA, у місті Яремче та до «Євро-2012» [hh]http://malakava.com.ua/reg_article.php?id=3983&id_reg=17[h]зведуть високорівневий відпочинковий комплекс.[/h]

Через "Євро-2012" на Івано-Франківщині [hh]http://malakava.com.ua/showarticle.php?id=4188&id_cat=3[h]оновлять транспортну інфраструктуру.[/h]

ВСІ НОВИНИ ПРО "ЄВРО-2012" ЧИТАЙТЕ [hh]http://www.site.com[h]ТУТ[/h]
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини