"Мілан" - "Шахтар" 4:1

Матч обслуговував арбітр Луїс Медіна Кантальєхо (Іспанія).

Головний тренер "Мілана" Карло Анчелотті випустив у стартовому складі воротаря Желько Калача (Австралія), лівого захисника Джузеппе Фаваллі (на 65 хвилині його замінив Даніель Бонера, правого захисника Массімо Оддо, центральних захисників Алессандро Несту й Каху Каладзе (Грузія), опорних півзахисників Дженнаро Гаттузо, Андреа Пірло й Массімо Амброзіні (на 82 хвилині його замінив бразильський півзахисник Емерсон), атакуючих півзахисників Кларенса Зеєдорфа (Нідерланди) і Кака (Бразилія), нападаючого Альберто Джилардіно (на 75 хвилині його замінив бразильський півзахисник Сержиньо).

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу випустив в основі воротаря Андрія П´ятова, лівого захисника Развана Раца (Румунія), правого захисника Даріо Срну (Хорватія), центральних захисників Дмитра Чигринського й Олександра Кучера (на 17 хвилині його замінив чеський захисник Томаш Хюбшман), опорного півзахисника Маріуша Левандовськи (Польща), лівого півзахисника Фернандиньо, правого півзахисника Ілсиньо й атакуючого центрального півзахисника Жадсона, якого на 65 хвилині замінив мексиканець Нері Кастильо (всі - Бразилія), нападаючого Крістіано Лукареллі (Італія) і Брандао (Бразилія, на 75 хвилині його замінив Олександр Гладкий).

Небезпечні моменти почали виникати із самого початку матчу.

Спочатку Рац завдав далекий прицільний удар, але м´яч зовсім трохи розминувся зі штангою.

А в атаці у відповідь Пирло навісив із правого флангу, і Джилардіно на 6 хвилині головою відкрив рахунок.

Шахтар відразу відповів небезпечною атакою, але удар Лукареллі відбив Калач.

А "Мілан" продовжив знаходити проломи в захисті української команди.

Спочатку Кака вийшов один на один з П´ятовим, але воротар виграв цю дуель, а потім на 14 хвилині Джилардіно знову забив головою після навісу Зеєдорфа ліворуч.

В "Шахтаря" знову спробував засмутити своїх співвітчизникам Лукареллі, але воротар "Мілана" впорався з його ударом зі штрафного.

Луческу, намагаючись нормалізувати гру "Шахтаря", у захисті поміняв Кучера на Хюбшмана.

"Шахтар" перехопив ініціативу, однак його атаки були не занадто переконливі, а контратаки "Мілана" набагато небезпечніші.

Однак наприкінці тайму тиск гостей й їх більш активна гра стала позначатися - небезпечно били Брандао, Ілсиньо й Жадсон, але м´яч ішов то повз ворота, то в руки воротареві.

До перерви рахунок так і не змінився - 2:0 на користь "Мілана".

Другий тайм активніше почали хазяї (небезпечно атакував Зеєдорф, один на один з П´ятовим виходив Кака), але забив "Шахтар".

На 51 хвилині у своїй штрафній площі втратив м´яч Каладзе, удар Брандао відбив Калач, але Лукареллі першим був на добиванні.

Після цього гола почався відкритий футбол - мали шанси забити обидві команди (в "Мілана" - Кака й Гаттузо, в "Шахтаря" - Фернандиньо й Ілсиньо).

І в цьому обміні пострілами точнішими виявилися хазяї, Зеєдорф після подачі кутового прицільним ударом у дальній кут на 63 хвилині знову зробив рахунок комфортним для "Мілана" - 3:1

Гол додав сили хазяям, і на 69 хвилині Зеєдорф перекидає П´ятова після того, як воротар донецької команди вибив м´яч кулаком, реагуючи на подачу кутового італійцями - 4:1

Після 2 голів темношкірого голландця інтрига матчу зникла, "Шахтар" за інерцією завдав кілька ударів по воротам Калача й знітився, Зеєдорф мав шанс, щоб зробити хет-трік, але матч так і закінчився перемогою хазяїв з рахунком 4:1.

У другому матчі цього тура в групі D "Бенфіка" на своєму полі перемогла "Селтик" з рахунком 1:0.

У такий спосіб після 3 турів у групі D лідирують "Мілан" й "Шахтар", у яких по 6 очків, 3-4 місця ділять "Селтик" й "Бенфвка" з 3 очками.

Нагадаємо, у Лізі чемпіонів 2007/08 "Шахтар" переміг на своєму полі "Селтик" з рахунком 2:0, а потім у гостях "Бенфіку" з рахунком 1:0.

Право продовжувати боротьбу в турнірі отримають перші дві команди в групі, третя продовжить боротьбу в Кубку УЄФА.

[b]ПЕРЕГЛЯНУТИ ЕКСКЛЮЗИВНІ ФОТО МАТЧУ "МІЛАН"-ШАХТАР МОЖНА[/b] [hh]http://www.malakava.com.ua/reportage.php?id_cat=203[h]ТУТ[/h]
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини