Ексгубернатор Роман Ткач, який прошов до ВР забере свою команду до Києва

Та найголовнішим своїм здобутком Роман Ткач вважає те, що вдалося зберегти в області політичну стабільність тоді, коли в інших регіонах було неспокійно. Такої ж політичної стабільності» він побажав своєму наступнику – в.о голови ОДА Миколі Палійчуку.

Роман Ткач сказав, що у Верховні Раді він хоче працювати, як і колись, у близькому йому аграрному Комітеті, запевнивши журналістів, що тепер матиме більшу можливість реально допомагати своїй рідній Івано-Франківській області.

На запитання представників ЗМІ, що було вирішальним у його виборі піти в парламентарі – наказ Президента, чи власний вибір, Роман Ткач зазначив: »У політиці немає одного центру прийняття рішення. Я дійсно мав намір і хотів би працювати на цій посаді (голови ОДА. – ЗІК.), але так склалися обставини. Я тепер займатимуся улюбленою мені політикою».

За чим Роман Ткач-губернатор шкодує? – запитували представники ЗМІ. Відповів, що «за багато чим». Зокрема, що не вдалося здійснити задумане: в окремо взятій області створити державний соціальний захист ветеранам УПА, що, на жаль, не вирішеними залишилось багато питань по селу, де вже є черга інвесторів».

Водночас Роман Ткач повідомив, що забирає з собою свою команду – першого заступника Андрія Романчука, керівника апарату Тараса Герулу, усю юридичну і патронатну служби облдержадміністрації, а також прес-секретаря Світлану Сіщук. За його словами, «в Івано-Франківську буде приймальня народного депутата Ткача». Мовляв, і в Києві він теж підшукує місце для офісу, в якому працюватимуть «люди з команди Ткача".

Дякуючи журналістам за співпрацю, за науку критики, Роман Ткач зізнався: «Ви мене багато чому навчили. Дякую тим, що вміли потрапити в таке місце, яке так боліло. У тому, що я сьогодні такий як є – ваша заслуга. Зустрічі з вами були для мене добрим уроком».
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини