Розлучення назавжди

17-річний і 15-річний сини повернулися додому по обіді, коли конфлікт між їхніми батьком та матір’ю вже завершився. На жаль, з наступним трагічним розвитком подій.

Річ у тім, що поранений в груди чоловік ще мав сили помитися і “залікувати” рану, але не викликав на допомогу професійних лікарів.

Натомість його дружина, перелякана від того, що накоїла, зачинилася в кімнаті і теж не знайшлася, щоб зарадити біді. Відтак потерпілий, а як згодом констатували судмедексперти, він був поранений у ліву легеню, помирав на очах одного з синів. Хлопчина кинувся до сусідів, але все було намарне.

За повідомленням з Долинського райвідділу міліції, у зв’язку з такою розв’язкою сімейного конфлікту і смертю господаря порушено кримінальну справу за статею 121 ч.2. Дружина покійного притягується до кримінальної відповідальності за заподіяння тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого. За інформацією правоохоронців, взятися за ніж жінку спонукала агресивна поведінка чоловіка, який вимагав у неї гроші на випивку. Зранку того дня вона дала йому певну суму на горілку з позичених грошей, але відмовила проплатити наступну пляшку. Як не прикро, саме через оковиту в сім’ї нерідко виникали подібні скандали. Черговий з них недільного дня виявився останнім.


ЦГЗ УМВС України в Івано-Франківській області
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини