Прокуратура порушила справу за фактом зловживання службовим становищем чиновниками Івано-Франківської міськради

Про це повідомив прокурор області Микола Гошовський.

З його слів, справа порушена за ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу (зловживання владою або службовим становищем) і ч. 2 ст. 366 (службова підробка).

Прокурор сказав, що справа порушена також проти контролюючих органів, які беруть участь у процесі виділення землі.

За його даними, прокуратура встановила, що посадові особи міськради, сільради, а також контролюючих органів перевищили свої службові повноваження при вилученні з державної власності земельної ділянки площею 31 га, яка перебуває на території Микитинецької сільської ради.

Прокурор області не уточнив інших деталей справи в інтересах слідства.

Як повідомляло агентство, раніше тимчасова депутатська комісія Івано-Франківської міської ради після перевірки можливих порушень у сфері земельних відносин і будівництва [hh]http://malakava.com.ua/showarticle.php?id=4161&id_cat=3[h]заявила про грубі порушення законодавства виконавчим комітетом.[/h]

Комісія обвинуватила мерію в лобіюванні інтересів приватних структур при виділенні земельних ділянок, у підробці рішень сесій міськради, у видачі дозволів на будівництво без урахування містобудівної документації.

6 березня Івано-Франківська міськрада створила тимчасову комісію для перевірки можливих порушень у сфері земельних відносин і будівництва в місті.
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини