«КИЇВСТАР» СТВОРИВ ДЛЯ СВОЇХ АБОНЕНТІВ «ВЕБ-НАВІГАТОР»

«ВЕБ-Навігатор» – це послуга, що дозволяє абонентам мережі «Київстар» переглядати звичайні інтернет-сторінки (а не тільки WAP-сторінки, як це було раніше), читати та відповідати на електронну пошту з мобільного телефону, який підтримує технологію WAP тощо.

Користування інтернетом за допомогою мобільного телефону стає так само зручним, як і за допомогою персонального комп’ютера, ноутбука чи КПК.

Завдяки новій корисній послузі «ВЕБ-Навігатор» абонент може робити закладки, встановлювати будь-яку інтернет-сторінку як домашню, переглядати зображення та анімацію, а також зберігати історію своїх відвідувань – усе це доступне йому на екрані мобільного телефону!

При цьому на швидкості завантаження сторінок це жодним чином не відіб’ється: адже «ВЕБ-Навігатор» передбачає стиснення обсягу контенту без впливу на його якість.

Сервіс дозволяє повноцінно переглядати та завантажувати на мобільний телефон документи найбільш поширених офісних програм PDF, MS Office тощо.

Скористатись інновацією «ВЕБ-Навігатор» можна двома способами:

- за допомогою WAP-інтерфейсу:
При використанні WAP-інтерфейсу абоненту необхідно зайти на WAP-портал оператора та вибрати посилання на сервіс «ВЕБ-Навігатор» на основній сторінці порталу. Після цього абоненту слід ввести адресу інтернет-сторінки, яку він хоче відвідати, в адресному полі, розміщеному в верхній частині сторінки.

- USSD-команди:
Для зручності будь-якого абонента «Київстар» інноваційна послуга «ВЕБ-Навігатор» доступна за допомогою USSD-команди. Для користування послугою абоненту слід набрати комбінацію *133# та натиснути кнопку виклику на своєму мобільному. Після цього абоненту надійде повідомлення із посиланням на сторінку послуги на порталі оператора. Після натиснення на напис «Перейти» у WAP-браузері абонента завантажиться сторінка послуги. USSD-запит – безкоштовний.

Вартість доступу до інтернету залежить від тарифного плану та умов підключення абонента.
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини