ПЕРШІ СЛОВА "РАФІНОВАНОГО ДЕМОКРАТА" ДО ПРИКАРПАТСЬКОЇ ЕЛІТИ

Про це він заявив у своєму виступі під час церемонії представлення господарському активу області.

«Я звертаюся до еліти Прикарпаття і кажу, що я відкритий для спілкування і до співпраці, - зауважив М.ПАЛІЙЧУК. – Прийму і вислухаю всі ваші ідеї щодо розвитку області».

Він також подякував Президентові України Віктору ЮЩЕНКУ за «високу честь, довіру і відповідальність». «Зобов’язуюсь довіру Президента виправдати і виконувати всі його доручення», - наголосив М.ПАЛІЙЧУК.

У свою чергу, керівник Секретаріату Президента України Віктор БАЛОГА, який представляв нового керівника регіону, зауважив, що «не може бути будь-яких протистоянь у демократичному таборі». «Тут сидять рафіновані демократи», - наголосив В.БАЛОГА.

Він також повідомив, що [hh]http://www.site.com[h]М.ПАЛІЙЧУКА призначено т.в.о. голови ОДА[hh]http://malakava.com.ua/showarticle.php?id=4264&id_cat=3[h] до часу представлення Кабміном Президентові України відповідних документів, як того вимагає законодавство.

Після озвучення Указу Президента України від 22 жовтня про звільнення [hh]http://malakava.com.ua/search.php?searchtext=%D2%CA%C0%D7[h]Р.ТКАЧА[/h] з посади голови облдержадміністрації присутні у залі стоячи аплодували екс-керівникові регіону.
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини