На Івано-Франківщині гуцульські фестивалі традиційні, в Румунії відбувся перший

У її складі були представники [hh]http://www.malakava.com.ua/cat.php?id_cat=3[h]влади[/h], спеціалісти з питань розвитку [hh]http://www.malakava.com.ua/cat.php?id_cat=6[h]туризму[/h], майстри народних промислів, художні колективи.

На науковій конференції „Довготривалий розвиток туризму в північних регіонах [hh]http://www.malakava.com.ua/showarticle.php?id=4234&id_cat=6[h]Карпат[/h]”, яка проходила в рамках фестивалю, виступив голова Верховинської районної ради Ярослав Кікінчук і поділився досвідом роботи у цій галузі та закликав сусідів до тривалої, плідної співпраці.

На традиційний фестивальний ярмарок верховинські умільці привезли свої вишиванки, вироби з дерева, шкіри, бісеру і гуцульські костюми.

Великий успіх мали виступи художніх колективів: народного аматорського танцювального колективу „Віпче”, гурту троїстих музик „Черемош” та зразкового вокального ансамблю „Гуцульські дівчата”.

Як повідомлала IA MALAKAVA, 27-29 липня 2007 рокі в м. Яремче відбувся [hh]http://www.malakava.com.ua/search.php?searchtext=%E3%F3%F6%F3%EB%FC%F1%FC%EA%E8%E9+%F4%E5%F1%F2%E8%E2%E0%EB%FC[h]XVII Міжнародний гуцульський фестиваль.[/h]
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини