Київ не має претензій до Івано-Франківської області в плані підготовки до опалювального сезону – запевняє заступник міського го

Тай таких питань і бути не могло. Обласний центр на сьогодні має найбільший відсоток сплати за газ. Також місто в першості тих, порівняно з іншими містами України, хто дав тепло житловому фонду. 15 жовтня 2007 року тепло першими отримали заклади освіти, культури та охорони здоров ’ я. Щодо інформації про те що в одному із садків облесного центра немає тепла – то, зауважив Олександр Дерев ’ янко це було пов ’ язано з ремонтом теплотраси. Сьогодні в усі садочки подано тепло. І якщо інші міста чекали на державну субвенцію аби підготуватися до опалювального сезону, Івано-Франківськ проводив цю підготовку своїми силами. І одним із перших дав людям тепло в помешкання.

Чи втримається ця першість і по якості надання тепла протягом опалювального сезону, Олександр Дерев ’ янко зауважує - прогнозувати що буде взимку не можливо. Від аварійних ситуацій ніхто не застрахований. Однак якщо це і станеться то є всі можливості аби аварії ліквідовувати миттєво і без великої шкоди для мешканців міста.
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини