У Львові відкрили форум „Туризм і рекреація 2007”

Форум також супроводжує восьма міжнародна виставка-ярмарок „ТурЕКСПО”. У ній беруть участь понад 80 підприємств, третина з яких представляє Львів та Львівську область. Решта учасників приїхали зі столиці, Київської області, а також із Дніпропетровської, Запорізької, Івано-Франківської, Закарпатської, Рівненської, Хмельницької, Одеської, Сумської, Донецької та Харківської областей. Також на виставку завітали іноземці, зокрема поляки, росіяни та швейцарці.

Зважаючи на актуальність проблем підготовки до „Євро-2012” у Львові, у рамках виставки проходитиме спеціалізована експозиція „Готельний та ресторанний бізнес”.

Крім того, у межах форуму вперше на заході України відбудеться Міжнародний фестиваль туристичного фільму «Дримба». Як повідомив заступник начальника управління культури і туризму Львівської облдержадміністрації Андріан Кліщ, у фестивалі візьмуть участь 20 учасників, які продемонструють понад 50 фільмів.

Останнього дня форуму, 20 жовтня, відбудеться рекламний тур по унікальних бальнеологічних курортах Львівщини. Зокрема, учасники туру побувають у санаторіях „Карпати”, „RIXOS-Прикарпаття”, „Женева”, у реабілітаційному спа-центрі „Мед пласт” та в новому готелі „Мальви”, що у Трускавці.

Триватиме міжнародний туристичний форум та виставка-ярмарок упродовж трьох днів. Кожен з них матиме свій тематичний напрям. Перший день буде присвячений туристичному бізнесу, другий – індустрії та гостинності, третій день пройде під знаком Дня туриста.

old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини