Друга з тринадцяти лісових доріг готова

Як інформує репортер MALAKAVA, її протяжність близько 3 км, вартість – понад 800 тис. грн., будували генпідрядник ПП „Будучність”, субпідрядник „Карпатнафтобуд”. Робота над лісовою дорогою тривала з квітня по вересень. Те, що здали її в експлуатацію на три тижні пізніше запланованого терміну, пов”язане з вересневою стихією, коли на території лише Осмолодського держлісгоспу було пошкоджено близько 50 км дорожного полотна, завдано збитків на 2 млн. грн.

У відкритті дороги візьмуть участь представники Державного комітету лісового господарства України, облдержадміністрації, директори лісових господарств області.

Як повідомляла IA MALAKAVA, [hh]http://www.malakava.com.ua/showarticle.php?id=3979&id_cat=6[h]перша лісова дорога – у Вигоді була прийнята в експлуатацію наприкінці вересня.[/h] Будівництво цієї дороги протяжністю 2 км тривало майже чотири місяці і обійшлося у 600 тис. грн.

Загалом на будівництво 44,3 км лісових доріг в нашій області з держбюджету виділяється 13 млн. грн. До кінця жовтня заплановано закінчити будівництво і здати в експлуатацію усі 13 лісових доріг.
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини