Коломийщина та косівщина потішила податківців двома підпільними гуральнями

Жінка вирішила покращити своє матеріальне становище у такий далеко нечесний заробіток. Організувавши у власній оселі замало не міні-завод, гуральниця продавала охочим самопальну оковиту.

Не менш винахідливою виявилася ще одна мешканка Прикарпаття, на цей раз [hh]http://malakava.com.ua/region.php?id_reg=10[h]Косівського району[/h].

Провівши огляд її будинку та підсобних приміщень, [hh]http://malakava.com.ua/search.php?searchtext=%EF%EE%E4%E0%F2%EA%EE%E2%E0+%EC%B3%EB%B3%F6%B3%FF[h]податкова міліція[/h] виявила 143 півлітрових пляшок, наповнених сумнівною рідиною із запахом спирту. Кожна пляшка була промаркована акцизними марками та етикетками, звісно, фальшивими. Проте до покупця крам гуральниці уже не потрапить. Адже фальсифікат податківці вилучили. В виробничому арсеналі “бізнес-леді” виявлено також 2 тис. марок акцизного збору з ознаками підробки, 780 штук псевдо-етикеток горілки “Руська”, металічні корки та обладнання, необхідне для виготовлення “лівака”, а також 40 л рідини з різким запахом спирту, які “підприємлива” гуральниця ще не встигла перетворити у так званий товар. Як і в попередньому випадку, усе перелічене “добро” гуцулки податківці вилучили.

Наразі двом підпільним гуральницям доведеться відповідати перед законом - в даний час відносно них проводиться дослідча перевірка та вирішується питання про порушення кримінальних справ за ст.ст. 204 та 216 КК України.
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини