Beeline тепер вже "тягне" на Говерлі

Про це IA MALAKAVA повідомила прес-служба компанії.

"Попри всі складності в будівництві базових станцій у гірській місцевості, ми продовжуємо розширювати тут територію мережі, бо розуміємо, наскільки це важливо для наших абонентів", — відзначив директор Івано-Франківського відділення Львівської філії Beeline Василь Фурик.

Найбільшою проблемою у будівництві базових станцій в горах є підняття важкої техніки на високі вершини, важкі кліматичні умови — повені, вітри та непередбачувані грози.

Будівництво базової станції у горах обходиться значно дорожче, ніж будівництво базової станції у рівнинній місцевості.
Довідка: Яблунецький перевал — найвища гірська магістраль в Україні.

На висоті 931 метр тут у Карпатських горах проходить автомобільна траса між Львовом і Ужгородом. На прилеглій до перевалу території розташувались село [hh]http://www.malakava.com.ua/search.php?searchtext=%FF%E1%EB%F3%ED%E8%F6%FF[h]Яблуниця[/h], смт [hh]http://www.malakava.com.ua/search.php?searchtext=%E2%EE%F0%EE%F5%F2%E0[h]Ворохта[/h], смт [hh]http://www.malakava.com.ua/search.php?searchtext=%EC%E8%EA%F3%EB%E8%F7%E8%ED[h] Микуличин[/h], місто [hh]http://malakava.com.ua/region.php?id_reg=17[h] Яремче.[/h]

Ця місцевість — надзвичайно важлива туристична зона не лише для України, але й для всієї Європи, адже в зимовий період сюди з´їжджаються туристи з різних куточків світу.

Гора Говерла — найвища точка України. Вона розташована на кордоні Закарпатської та Івано-Франківської областей і належить до хребта Чорногора в Карпатах. Висота гори становить 2061 м над рівнем моря.
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини