Сьогодні до Анушкевичуса приїде Чапкіс, Єфросініна і Горянський

З 24 липня по 25 листопада цього року по всіх областях України проходять театральні вистави в рамках Всеукраїнської благодійної кампанії «Допомогти так легко».

В історії нашої країни це може стати найтривалішим театральним туром за участю українських артистів. Чотири місяці напружених гастролей, майже кожний новий день - це нове місто і нова публіка, але всюди одна й та сама проблема - сотні і тисячі бездомних дітей по всій країні, які потребують нашої допомоги.

У театральній постановці за п´єсою українського драматурга Анатолія Крима беруть участь такі знаменитості, як Володимир Горянський, Григорій Чапкіс, Ірма Вітовська, Даша Малахова, Маша Єфросиніна, Наталія Доля, а також актори Київського академічного драматичного театру на Подолі. Втілив у життя новий театральний проект Віталій Малахов, художній керівник і директор Київського театру на Подолі.

Глядачі, що завітають на спектакль, зможуть не тільки взяти участь у благодійній акції (всі гроші від квитків будуть перераховані в центри, що працюють з дітьми вулиці в Одесі, Вінниці і Лубнах), а й побачити своїх улюблених артистів у незвичайному амплуа.

Кампанія «Допомогти так легко» продовжується вже третій рік. Її започаткував національний оператор мобільного зв´язку life:) на новорічні свята 2005 року. За два роки зібрано більше 1 млн. грн., які направлені організаціям, що допомагають дітям вулиці.
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини