МТС пояснює скорочення абонентської бази

Про це повідомила прес-служба оператора.

"Кількість абонентів [hh]http://www.malakava.com.ua/search.php?searchtext=%EC%F2%F1[h]МТС[/h] стабільно зростає, як у контрактному сегменті, так і в сегменті передоплати. Незначне зниження кількості абонентів у вересні викликано списанням так званих абонентів-мовчунів з бази молодіжного оператора JEANS", - сказав провідний експерт зі зв´язків із громадськістю оператора Віталій Мухін.

Зокрема, це абоненти, які були підключені в результаті різних промо-акцій JEANS з іншими партнерами, а також під час різних свят.

За даними [hh]http://www.malakava.com.ua/search.php?searchtext=%EC%F2%F1[h]МТС[/h], порівняно з минулим роком кількість контрактних абонентів і абонентів передоплати збільшилося практично на 20%.

Нагадаємо, у вересні кількість абонентів [hh]http://www.malakava.com.ua/search.php?searchtext=%EC%F2%F1[h]МТС[/h] скоротилася порівняно з серпнем на 0,17%, або на 34,132 тис. чоловік до 19,906 млн.

Таким чином, в оператора повторно спостерігається незначний відтік абонентів, який спостерігався протягом трьох місяців із квітня до червня.

2006 "Український мобільний зв´язок" закінчила із чистим прибутком 375 млн. доларів, збільшивши дохід на 24% до 1,49 млрд. доларів порівняно з 2005 роком (крім взаєморозрахунків між компаніями в розмірі 10,6 млн. доларів).

100% "Українського мобільного зв´язку" належить компанії [hh]http://www.malakava.com.ua/search.php?searchtext=%EC%F2%F1[h]МТС[/h] (Росія).

old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини