Чи буде тепло у лікарнях Івано-Франківщини?

З 45 котелень, які є на балансі в медичних закладів, в цьому році у 27 проведені ремонти – заміна котлів, теплотрас, встановлення сучасних технологій обліку газу, автоматики – на це використано 6 млн. грн. із запланованих 7 млн. грн. Ще близько 1 млн. грн. пішло на заміну вікон на пластикові.

Особлива увага дитячим лікувальним закладами, адже згідно з новими стандартами в палатах інтенсивної терапії і новонароджених повинно бути 25 градусів тепла.

Фельдшерсько-акушерські пункти (їх в області більше 500) на 57% забезпечені твердим паливом (вугіллям і дровами) – цього повинно вистачити до січня-лютого.

Та є і проблеми з початком опалювального сезону. Заплановану на січень здачу в експлуатацію нової котельні Калуської ЦРЛ вдалось-таки провести у жовтні. Вона дасть економію газу до 30%. А це одна з трьох найбільших в області лікарень. Майже в останні дні завершені роботи по теплопостачанню Войнилівського тубдиспансеру – знайшли додаткові кошти на встановлення модернізованих котлів. Не вдалося перевести на нетрадиційні види палива (тирсу) котельню санаторію „Смерічка”. Непередбачувана ситуація виникла вже при подачі тепла в тубдиспансер м.Городенки, зараз тут проводяться ремонтні роботи. Через затримку з тендером на закупівлю модульних котелень без тепла Болехівська лікарня. На кілька днів затримується опалення поліклініки в Коломиї та поліклінічного відділення Бурштинської ТЕС.

Кожний ранок в обласному управлінні охорони здоров’я розпочинається з інформації про погоду і моніторингу по лікувальних закладах.
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини