Навколо земельних питань...

Півторарічний підсумок роботи комісії, створеної з ініціативи згаданих фракцій, зібрано в книжці „Що за лаштунками міської влади?”, яка вміщає п’ять висновків з копіями важливих документів. Вони підписані більшістю членів комісії та стосуються підробки рішень сесії, законності будівництва торгового закладу „Епіцентр” та автозаправної станції по Коновальця (де за генпланом мали відповідно бути житлова забудова і транспортна розв’язка), законності виділення земельних ділянок ТзОВ „МАОДОНТ” (18 га в межах вулиць Національної Гвардії – Коновальця – Сорохтея) та „МЖК Експрес-24” (31 га у Микитинцях). Зазначалося, що вищезгадані висновки надсилалися як міському голові, так і правоохоронним органам, але наразі жодного реагування не було.

Фракції НУта БЮТ вимагають виконати рішення 18 сесії міськради про формування нового політично відповідального міськвиконкому, в іншому разі готові ставити питання про відставку міського голови.

У понеділок свою точку зору на ці питання висловить міська влада – відбудеться прес-конференція першого заступника міського голови Івано-Франківська Володимира Швадчака.
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини