СБУ розпочала антитерористичні та контрдиверсійні навчання в Івано-Франківській області

Служба безпеки України проводить антитерористичні та контрдиверсійні навчання на Івано-Франківщині. Тренування відбуваються в Коломийському районі області.

За умовами навчань, спецслужба отримала інформацію, що спеціально тренована група планує вчинити диверсію на одному з військових об’єктів регіону. Існує ймовірність, що спільники зловмисників планують відвернути увагу співробітників спецслужби та правоохоронців від основної цілі. Для цього вони спробують вчинити теракти на об’єктах критичної інфраструктури та в місцях масового перебування людей.

Штаб Антитерористичного центру СБУ прийняв рішення підвищити рівень терористичної загрози в області до «жовтого». Особовий склад Служби безпеки України та Національної поліції приступив до пошуку диверсантів. На маршрутах, якими, імовірно, рухаються умовні зловмисники, проводиться перевірка документів громадян та огляд автомобільного транспорту.

СБУ звертається до громадян з проханням сприяти проведенню навчань, зберігати спокій та з розумінням ставитися до можливих незручностей під час виконання законних вимог правоохоронців.

У разі виявлення підозрілих предметів чи засобів ураження Служба безпеки України просить громадян звертатися за номером «гарячої лінії»: (0342) 52-22-95 або телефонувати 102.

 

 

Леся, 14.07.2021 14:49



Вибір редакції

Найпопулярніші новини