«Укрзалізниця» призупинила продаж квитків на потяги до Івано-Франківської області

«Укрзалізниця» призупинила продаж квитків на потяги до Івано-Франківської області та з неї через оголошення «червоного» рівня карантину в регіоні. Таке обмеження триватиме з 26 лютого до 12 березня. Про це повідомила прес-служба «Укрзалізниці».

Так, обмеження на продаж квитків почне працювати з 0:00 п'ятниці, 26 лютого. До цього часу, тобто 24 та 25 лютого, всі поїзди прямуватимуть за розкладом.

Для пасажирів, які придбали квитки раніше, «Укрзалізниця» та Мінінфраструктури опрацьовують механізм, який дасть змогу пасажирам «безпечно дістатися місць призначення». Водночас тим, хто хоче повернути квитки, перевізник пропонує зробити це у будь-якій залізничній касі країни. Кошти за повернутий квиток повернуть в повному обсязі упродовж 30 днів (починаючи з 26 лютого).

Наразі у продажі ще є понад 4 тисяч квитків на 15 рейсів з Івано-Франківщини для того, щоб безпечно покинути регіон. «Укрзалізниця» також планує надавати додаткові вагони за потреби.

Туристам, що запланували поїздки в гори, перевізник пропонує альтернативні маршрути до станцій «Ясіня», «Кваси», «Рахів», «Воловець», «Сколе» та «Славсько».

Леся, 25.02.2021 08:41



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини