Хвороба не відступає, ми не маємо можливості послабити карантинні обмеження – Федорів

В останні тижні тенденції захворюваності на COVID-19 не дають можливості сподіватися на поліпшення ситуації, про це у Фейсбуці пише голова Івано-Франківської ОДА Віталій Федорів.

«Хвороба не відступає, велика частина області перебуває у «червоній зоні», і ми не маємо можливості послабити карантинні обмеження. Не додає оптимізму й те, що з приходом осені збільшується кількість сезонних застудних захворювань. На цьому фоні загальний настрій безпечності у краян викликає не просто занепокоєння, а становить реальну небезпеку», - відзначив Федорів.

За його словами, зупинити поширення коронавірусної інфекції можна тільки змінивши ставлення до ситуації, що склалася.

«Наразі усі ми відповідальні за те, як найближчими тижнями розгортатиметься ситуація з поширенням коронавірусу в межах області. Закликаю вас не ігнорувати правил безпеки, дотримуватися правил карантину, використовувати засоби індивідуального захисту та дезінфекції, дотримуватися соціальної дистанції, вчасно звертатися до лікаря та за потреби телефонувати на «гарячу» лінію. Адже вірус поширюється дуже швидко, перед ним усі рівні, незалежно від статусу, достатку, статі та віку. Тому маємо серйозно поставитися до ймовірної загрози. Закликаю кожного з вас неухильно дотримуватися усіх загальнодержавних рекомендацій. Від цього залежить життя та здоров’я ваших рідних та близьких», - відзначив Федорів.

Леся, 07.09.2020 12:45



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини