Майдану ніби й не було. Інформаційне управління ОП очолив пропагандист режимів Януковича і Кучми

Інформаційне управління в Офісі президента очолив Олександр Курдинович - один з головних пропагандистів режимів Віктора Януковича та Леоніда Кучми, про це у Фейсбуці пише політолог Андрій Смолій.

За його словами, Курдинович працював в АП Кучми, потім очолював Держтелерадіо при Януковичі, курував інформаційну політику державних ЗМІ, а головним куратором тоді був Валерій Хорошковський. Крім того, відношення до інформполітики режиму Януковича мав і Ігор Шувалов, кремлівський політтехнолог.

«Тепер Курдинович купує інформаційну політику в офісі президента. Тепер нікого не має дивувати зростання медіавпливу Медведчука, повернення до темників, відверті реваренси з «русскім міром» та зрештою повний захід московського порядку денного в українські ефіри. Але, найголовніше, що таких людей Зеленський ставить на вищі посади в своєму офісі. І тут виникає питання: це вже державна політика така? З ДБР, яке обеззброює ЗСУ, Нацрада що знищує незалежні ЗМІ, ОГПУ, що переслідує опозицію. Зрештою, тепер інформполітикою офіційно займаються люди Януковича. Майдану ніби й не було. Повернулись у дрімучий 2003 рік», - пише політолог.

Леся, 03.07.2020 09:38



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини