Пряма державна зрада – нардеп про дії ДБР із вилучення елементів наведення зенітних комплексів на цілі

ДБР підриває систему протиповітряної оборони країни, заявило командування повітряних сил.

За словами народного депутат Володимира В’ятровича, підривний характер дій ДБР в умовах російської агресії має багато проявів – від отримання ДБРівцями через суд доступу до надсекретного Стратегічного плану застосування Збройних Сил до фабрикування кримінальних справ проти військових, волонтерів і патріотичних політиків.

«Але вилучення з бойових бригад ППО елементів наведення зенітних комплексів на цілі, та ще й у час, коли Москва сконцентрувала на наших кордонах ударні угруповання – це вже пряма диверсія проти української армії, а отже – дії в інтересах ворога. Ці дії є прямою державною зрадою, і обов’язок СБУ негайно відкрити кримінальне провадження і домогтися взяття під варту всіх посадовців ДБР, причетних до підривних дій проти армії. Виразний лакмус на те, чи є ще в Україні СБУ», - пише нардеп.

За його словами, йдеться не тільки про вилучення техніки, а і про так зване «розслідування» схем закупівель військового обладнання, яке загрожує викриттям усім, хто на території Росії починаючи з 2014 року таємно допомагав українським військовим отримати це життєво важливе обладнання, і про багато інших шкідницьких дій ДБР.

Леся, 03.07.2020 09:24



Вибір редакції

Найпопулярніші новини