Може, досить нести цей совок? – нардеп про заяву Разумкова щодо невизнання СССР винуватцем Другої світової війни

Голова Верховної Ради Разумков заявив, що Верховна Рада відображує настрої суспільства, тому не проголосувала за постанову, що СССР є винуватцем Другої світової. Суспільство, а саме 56% громадян України, заявило в опитуванні ДемІніціативам і КМІС, що Совєцький Союз несе відповідальність за Другу світову.

Сьогодні, пише у Фейсбуці нардеп Володимир Ар’єв, день пам‘яті жертв політичних репресій, які знищували українців протягом всього існування СССРа. Завтра - сюргюн, роковини депортації кримських татар внаслідок злочинного указу покидька Сталіна. А ще - шість років сучасної агресії Росії проти українського народу.

«Може досить нести в ефір цей совок, Дмитро Разумков? Україна заплатила мільйонами життів і платить дотепер, щоб її керівники знову заперечували злочини Совєцького Союзу і повертали ідеологію червоного мороку? Може про спільний парад нацистів і комуністів у Бресті 22 вересня 1939 року почитаєте? Можу скинути посилання. Почуйте нарешті народ, а не бужанських шуфричей. І чим швидше, тим Вам же й краще», - написав нардеп.

Леся, 17.05.2020 11:48



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини