Не тільки корнавірус. Геращенко розповіла ще про одну небезпеку для України

«Європейська Солідарність» двічі збирала підписи для проведення позачергового засідання ВР, аби заслухати уряд щодо готовності протидії короновірусу. Так у Фейсбуці прокоментувала інформацію про те, що сьогодні в Україні можуть оголосити карантин у зв’язку із корнавірусом нардеп Ірина Геращенко.

«Лише 15 слуг, яким дякую , дали підписи , та вцілому не вдалося зібрати 150 необхідних голосів. Це для розуміння, наскільки ВР усвідомлює рівень загроз і викликів і готова ними займатися», - відзначила нардеп.

Разом з тим, вона відзначила, що є ще одна небезпека- падіння економіки.

«В уряді немає економічного блоку. Бажаючих камікадзе теж немає. Мій прогноз - новий уряд Зеленського і сам Зеленський валитимуть цю економічну катастрофу на епідемію. Й відразу варто їх від цього застерегти. Путін - Янукович страшніші за будь який короновірус, ми отримали країну, коли в бюджеті було 118 тис грн, по пів копійки на кожного українця, навіть не по пів вареника. Залишили ж новим обличчям 29, 5 млрд грн на єдиному казначейському рахунку і 49,5 млрд грн в еквіваленті в золотовалютних запасах. Які зараз нова влада розпродає», - додала Геращенко.

Леся, 11.03.2020 08:39



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини