На Івано-Франківщині визначили найкращу футбольну команду серед чиновників (фото)

У Івано-Франківську пройшли традиційні восьмі змагання з футболу серед працівників владних структур Прикарпаття.

Як повідомили репортерові MALAKAVA у прес-службі ІФ ОДА, за Кубок змагалось одразу 17 команд, що представляли збірні районів чи міст Івано-Франківщини.

Взяв участь у турнірі і голова облдержадміністрації Микола Палійчук, який був капітаном команди ОДА. У груповому турнірі команда облдержадміністрації набрала максимальну кількість очок, перемігши всіх своїх суперників. Однак у півфіналі фортуна відвернулась від команди Миколи Палійчука, у серії після матчевих одинадцятиметрових її здолала збірна Городенківського району.

В підсумку команда з Городенки посіла друге місце поступившись у фіналі збірній Рожнятова 0:3.

Івано-Франківська ОДА у матчі за третє місце з рахунком 1:0 здолала збірну Долинського району.

В складі Івано-Франківської ОДА виявився і кращий гравець усього турніру – ним було визнано заступника голови ОДА Тараса Парфана. А от кращим воротарем змагань був визнаний Володимир Батура, який стояв на останньому рубежі збірної Городенки.

Переможець турніру збірна Рожнятова окрім кубка та медалей отримала право представляти Івано-Франківську область на Всеукраїнських змаганнях.

Зазначимо, традиційні змагання з футболу серед працівників владних структур Івано-Франківської області започатковано у 2000 році. У 2008 році змагання пройшли під гаслом «Граємо за Україну разом».

old_editor, 19.03.2008 18:35



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини