Небезпечні тенденції в сфері безпеки. Аваков може отримати посаду віце-прем’єра з питань оборони

Історія з переформатуванням уряду розпочата лише з однієї причини – голові МВС Арсену Авакову потрібен контроль над усім силовим блоком і всією правоохоронною системою, про це у Фейсбуці пише волонтер Ольга Решетилова.

За її словами, якщо зі скрипом, але все ж армія змирилася із законно обраним президентом, то є сумніви, що вона підкориться незрозуміло ким і як призначеному «віце-прем‘єру з питань оборони».

«З призначенням Авакова на цю посаду можуть розпочатися дуже небезпечні тенденції в секторі безпеки і оборони, включно з переділом ринку озброєння, поверненням всякими пашинськими втрачених позицій, перетягуванням канатів і традиційними аваківськими спецопераціями з незаконними посадками і не дай боже жертвами», - пише волонтер.

На її думку, оборону буде зруйновано остаточно.

«Але не зусиллями російських спецслужб, а домашніми інтригами, багатоходовочками і ненаситними амбіціями і жадобою. І без того не надто моральні ЗСУ і СБУ, остаточно втратять залишки патріотизму і перетворяться на те, чим були до 2014 року, як це сталося з усією системою МВС», - додала волонтер.

Леся, 03.03.2020 10:32



Вибір редакції

Найпопулярніші новини