Наслідком реалізації формули Путіна-Зеленського буде регіоналізація, яка може призвести до федералізації – Ар’єв

Капітуляцією назвав підписання «формули Штайнмайера» політик Володимир Ар’єв.

«Не капітуляція? Домовлятися відводити війська при постійних обстрілах? А як щодо 11 загиблих і 40 поранених у вересні? Обіцяти населенню міст на лінії розділу безпеку? Ким гарантовану? Бойовиками, які порушуть все, що можуть? Обіцяти вибори за українським законодавством без гарантій безпеки? І що це буде за закон? Зараз монобільшість може прийняти що завгодно - шо попало вже приймали, скасуванням актів СССР та УССР ледь не скасували передачу Криму і Акт про Незалежність, ухвалений, нагадаю, Верховною Радою УССР! Вірите в «публічне обговорення»? Багато наобговорювали публічно, коли вводили драконівські заходи проти малого бізнесу?» - написав він у Фейсбуці.

За його словами, наслідком реалізації формули Путіна-Зеленського буде глибока регіоналізація, яка потім цілком реально може призвести до федералізації країни.

«Що буде далі треба пояснювати? Я казав перед обранням Зеленського, що буде великою вдачею, якщо ми збережемо єдність країни внаслідок його правління. Боюсь, не пощастить. Ось вам і весь телесеріал. Зупинити руйнівний сценарій можуть лише масові протестні виступи громадян. Населення задовольниться Томом Крузом»,  - додав політик.

Леся, 01.10.2019 19:15



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини