Таран: Ключове питання - коли Зеленський зрозуміє, свою помилку, що Росію можна умиротворити лише силою

Політолог Віктор Таран каже, що для нього звільнення із Тристоронньої контактної групи Романа Безсмертного не стало несподіванкою.

За його словами, події останніх двох тижнів чітко продемонстрували, що президент Володимир Зеленський у відносинах з Росією обрав послідовну тактику «умиротворення агресора» і «підігрівання Росії». Так виглядає, що на його думку це єдиний варіант отримати мир на Сході та повернути Донбас.

«Однак, як показує практика, подібне загравання з Росією завжди закінчувалось погано для тих країн, які обирали цей варіант.  Історія Визвольних змагань українців у 1817-1920, Польщі, Фінляндії, Країни Балтії та Грузії у 20 столітті яскравий тому доказ.  Оскільки навколо ЗЕ не лишилося кадрових дипломатів і політиків, які б могли це пояснити він має це зрозуміти самостійно. Ключове питання - коли Зеленський зрозуміє, свою помилку, що Росію можна умиротворити лише силою, а повернути Донбас і Крим через системний тиск на Росію? Бо якщо цього не станеться - прозріння для країни буде жахливим», - вважає політолог.

Леся, 13.08.2019 20:07



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини