У Станиці Луганській бойовики промацують лінію розмежування і протискаються вглиб української території – Бурко

Бойовики не прибрали свій блокпост і не виконують свою частину Мінських угод стосовно розведення сил у Станиці Луганській, про це у Фейсбуці пише Роман Бурков, засновник  InformNapalm.

За його інформацією, українська сторона відійшла, а терористи «ЛНР» продовжують перебувати на блокпосту біля мосту, хоча він мав бути демонтований.

«На блокпосту постійно чатують терористи, пов’язавши собі сині стрічки, мімікрувавши під «СЦКК». Також бойовики використовують цю ситуацію, щоб проводити розвідку зі сторони, підконтрольній території України, вони перевдягаються у цивільний одяг або відправляють лояльних до них сепаратистів, які нишпорять з нашого боку під виглядом «волонтерів» які надають допомогу місцевим. Також на цей бік мосту нелегально забігають російські журналісти - громадяни РФ, які не проходячи жодного українського паспортного контролю опиняються вже по цей бік мосту на підконтрольній Україні території. Це грубо порушує українське законодавство. Тихим сапом лінію розмежування промацують і протискають вглиб української території і все виглядає так, що скоро міст і плацдарм за ним буде вже контролюватися бойовиками, тому вони і не прибирають свій блокпост», - пише Бурко.

Леся, 06.08.2019 08:11



Вибір редакції

Найпопулярніші новини