Завдяки «Партії Шарія» у Раді не буде Кернеса, Добкіна, Труханова - Ситник

«Партія Шарія» не пройшла до парламенту, проте набрала достатню кількість голосів, аби отримати з державного бюджету фінансування. Разом з тим, депутат Івано-Франківської обласної ради Ольга Ситник вважає, що в цьому немає нічого страшного.

«Партія Шарія» зіграла роль відтягування голосів від «Опозиційного блоку». А це означає, що в Раді не буде Кернеса, Добкіна, Труханова, Мураєва, Вілкула, Хомутинніка, Гєллєра і ще мінімум 10 «ватних» штиків. Відсутність проекту, який б розтягував голоси «вати» грозив і іншим - їх кількістю в ВР, яка б блокувала конституційну більшість (тобто 300 голосів). А це б була вже дуже сильна загроза», - написала у Фейсбуці Ситник.

Більше того, вона відзначила, що готова платити, аби «вати» не було у парламенті.

«12 млн. на рік - це приблизно 1 грн. з кожного платника податків. І якби мені запропонували платити 1 грн. на рік, щоб цих чуваків не було в парламенті, я б погодилася. Інше питання, куди будуть спрямовані ці 12 млн.грн. на рік і чи в підсумку це не стане шкідливішим, ніж присутність в Раді Доби і Гєпи? Це окремий предмет для аналізу», - додала Ситник.

Леся, 23.07.2019 08:41



Вибір редакції

Найпопулярніші новини