Якщо Зеленський публічно не дезавуює заяви Кучми, це означає, що він став на шлях державної зради - нардеп

Озвучені представником України в Тристоронній контактній групі Леонідом Кучмою пункти «дорожньої карти Зеленського» на Мінських переговорах є нічим іншим, як початком капітуляції України за російським сценарієм, про це у Фейсбуці пише нардеп Ганна Гопко.

«Що означає заклик "заборонити стріляти у відповідь"?! Головнокомандувач Зеленський і його представник Кучма пропонують українським воїнам на передовій стати беззахисними мішенями? Який наступний крок? Вийти з окопів і скласти зброю перед окупантами? Що означає пропозиція "зняти блокаду" з окупованих територій?! Адже рішення РНБО про припинення торівлі з окупованим територіями було відповіддю на захоплення українських підприємств і запровадження в ОРДЛО рубльової зони. Ворог повернув наші підприємства і обіг гривні, припинив чинити злочини на окупованих територіях?» - пише Гопко.

З її словами, перемога над агресором і мир - це те, чого прагнуть усі українці, але не треба плутати мир і капітуляцію на умовах ворога.

«Безпека і суверенітет України не може бути предметом торгівлі. Якщо президент Зеленський публічно не дезавуює заяви Кучми, це означає, що він став на шлях державної зради», - відзначила Гопко.

Леся, 06.06.2019 11:00



Вибір редакції

Найпопулярніші новини