Операція, яка ввійде в історію. «Третя сила» знищила 21 одиницю бойової техніки противника - волонтер

В Луганській області, в зоні відповідальності 54-ї механізованої бригади, невідома "Третя Сила", провела швидку операцію, знищила і вивела з ладу 21 одиницю бойової і колісної техніки противника. Про це у Фейсбуці повідомляє волонтер Юрій Мисягін.

«Рано вранці в п'ятницю 17 травня, в момент, коли відбувалася ротація одного батальйону на інший, 6-го полку так званої "народної міліції ЛНР" в районі нп Первомайськ, противник був абсолютно розслаблений, вся колісна і гусенична військова техніка стояла практично скопом в одному місці - саме в цей момент прийшла небесна кара. Кара за все ті недавні обстріли мирних селищ і тилів», - пише волонтер.

За його словами, невідома "Третя сила" провела блискучу військову операцію. Розвідкою було отримано інформацію про точний час і місце початку ротації у противника.

«Саме в той момент, коли вся техніка була виставлена ​​на відкриту місцевість, а особовий склад був абсолютно розслаблений і не зрозумів, хто чим має займатися, саме в цей момент почалася бойова операція. Діяли швидко і дуже точно. По черзі, спочатку з одного місця відпрацювали - швидко відійшли, потім з іншого відпрацювали - також швидко відійшли, потім з третього все те ж саме і тд, невідома "Третя сила" невідомим калібром протягом 35 хвилин по черзі працюючи з різних місць, знищила, пошкодила і вивела з ладу 21 машину», - написав волонтер.

За його словами, "Третя Сила" діяла за всіма правилами війни.

Леся, 20.05.2019 08:03



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини