Ймовірно, депутати запропонують провести інавгурацію Зеленського 3 червня - політолог

Сьогодні, 3 травня, в Голосі України офіційно оприлюднили результати виборів сьомого Президента України. Тому від сьогоднішньої дати потрібно рахувати 30-ти денний термін, протягом якого має відбутися інавгурація новообраного президента Володимира  Зеленського. Про це ц Фейсбуці пише політолог Віктор Таран.

«Зважаючи на потенційну можливість Зеленського розігнати парламент до 27 травня і відсутність синуцидних настроїв серед депутатського корпусу, щось мені підказує, що 14 травня депутати запропонують провести інавгурацію у понеділок 3 червня.  По перше, понеділок це символічний день, а по друге, це «типу» красиво», - пише політолог.

За його словами, в цій на перший погляд ідеальній схемі, депутати повинні усвідомлювати одну річ - на наступні пів року в очах суспільства вони перетворюються на спаринг партнера для Зеленського.

«Їхнє протистояння кожний сприйматиме по різному. Хтось «старе проти нового», а хтось «досвід проти не професіоналізму». Хто з них по факту опиниться «грушею для биття» в очах громадян покаже лиш час. І саме той, хто в очах суспільства виграє за наступні пів року цей спаринг збиратиме електоральні парламентські жнива 27 жовтня 2019», - пише політолог.

Леся, 03.05.2019 11:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини