McDonald's прислав працівникам Ради їжу з кодом доставки «XYU»

McDonald's прислав пакунки з їжею працівникам Верховної Ради з написом «XYU». Отримувачі замовлення сприйняли напис як приховане послання — у компанії вибачилися та зазначили, що це лише код замовлення й працівники McDonald's не знають, на яку адресу його доставили.

Після отримання п'яти пакунків з їжею та написом «XYU» працівниця Ради Меланія Подоляк на своїй сторінці у Фейсбуці припустила, що це могло бути «криптичне послання» до конкретних працівників Ради. Та додала, що «у Верховній Раді України працюють не лише нардепи, але й прості юні стафери».

«Дорогі Glovo (компанія доставки) або McDonald's — якщо це криптичне послання було спрямоване на якихось конкретних працівників ВРУ, то ви кажіть, хоч в бургери не наплювали?», — написала дівчина.

У коментарі Громадському голова pr-відділу McDonald’s Анастасія Зражевська зазначила, що на пакунках були останні три літери автоматичного коду замовлення.

«На чеку замовлення з McDonald's через Glovo завжди зазначаються три останні букви коду замовлення. Код замовлення — це комбінація випадкових цифр та латинських букв, яка створюється автоматично. Так сталося, що у даного замовлення код містив саме ці латинські літери», — вказали в компанії.

Компанія вибачилася перед отримувачами та пообіцяла працівникам, що їхнє наступне замовлення буде безкоштовним.

Леся, 10.01.2019 10:34



Вибір редакції

Найпопулярніші новини