Найєм про ситуацію в Одесі: Так само влада ховала голову, коли в Криму з’явилися «ввічливі люди»

Минула доба з моменту чергового нападу на активіста в Одесі. За цю добу українці не почули з приводу катастрофічної ситуації в Одесі ніякої реакції ні від одного високопоставленого чиновника, про це в Фейсбуці пише народний депутат Мустафа Найєм.

«Мовчить президент, який з усіх екранів запевняє, що реваншу не буде. Мовчить глава СБУ, який особисто мені розповідав про сепаратистські настрої в Одеській області. Мовчить міністр внутрішніх справ, який в 2014 році звільняв Харків. Мовчить Генеральний прокурор, який раніше вже чітко висловлював своє ставлення до ситуації Одесі. Мовчить навіть уповноважений Верховної ради з прав людини Людмила Денисова», - пише Найєм.

За його словами, так само  київська влада ховала голову, коли в Криму з'явилися «ввічливі люди», захоплювали міськвідділ в Краматорську і будівлю облради в Донецьку. Тоді це теж здавалося дрібницею, дурістю і негідною уваги прикрою помилкою.

«Послухайте, мова йде про адміністративний центри найбільшої в країні області, яку ми ледь не втратили в 2014 році. І там насправді все не дуже добре!», - пише нардеп.

За його словами, зараз дуже важливо хоча б висловити чітку і зрозумілу позицію за цими фактами в цілому; не про хід розслідування - про це скажуть і так, на місцевому рівні, а дати політичну оцінку тому, що твориться в місті і в області.

Леся, 24.09.2018 09:51



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини