Знищують зелену зону. Франківці виступили проти гаражного кооперативу у дворі будинку

Мешканці Івано-Франківська, які проживають на вулиці Івана-Павла, 2 будинок 9 говорять, що у їх двір заставляють гаражами, знищуючи невелику зелену зону. Про це вони пишуть у спільноті Комуналка ІФ.

«Хто надав дозвіл на гаражний кооператив в дворі будинку? Останні клаптики зелених зон розчищають і заставляють двір повністю гаражами. Хто за це має відповідати? Наше місто перетворюється на місто гаражів і мафів!» - пишуть у повідомленні.

У коментарі до повідомлення директор департаменту комунального господарства Михайло Смушак відзначив, що жодних дозволів на додаткові гаражі міська влада не надавала.

«Свого часу Муніципальна інспекція була описала і подала на демонтаж всі гаражі на даній території. Але всі мешканці звернулись з проханням створити гаражний кооператив, оскільки їх гаражі вже там багато років і їм нікуди переносити їх. Дали дозвіл. Але додаткові гаражі ніхто ставити не дозволяв. Інспекція сьогодні перевірить на підставі чого їх встановили і хто дав дозвіл», - відзначив Смушак.

Леся, 14.09.2018 08:27



Вибір редакції

Найпопулярніші новини