Незабаром СБУ порушить справу про зв'язки Тимошенко з Росією - Нусс

Незабаром СБУ порушить справу про зв'язки лідера партії «Батьківщина» Юлії Тимошенко з Росією, про це у Фейсбуці написав політичний оглядач Павло Нусс.

За його словами, сьогодні, народний депутат фракції БПП Іван Мельничук в залі парламенту не безпідставно звинуватив чоловіка дочки Тимошенко Чечоткіна в частих візитах в Москву.

«Відразу хочу відзначити, що такого роду інформація просочувалася і раніше. Наприклад, тиждень тому з достовірних джерел мені стало відомо про те, що Юлія Тимошенко контактує з російським керівництвом за допомогою комунікаторів з метою отримання політичної підтримки її кандидатури на виборах 2019, але надавати публічного розголосу цій інформації я не став, до отримання незаперечних фактів. І ось, вже сьогодні на парламентському рівні аналогічну інформацію озвучив народний депутат», - відзначив Нусс.

За його словами, інформація нардепа повинна і зобов'язана стати не тільки гарячою темою громадських обговорень і суперечок, а й предметом негайного розслідування Службою безпеки України та прокуратури.

Леся, 04.09.2018 19:15



Вибір редакції

Найпопулярніші новини